المقادير:
• 2 كيلو سمك (سمك هامور) •
10 بصلات مقطعة حلقات •
4 حبات ليمون •
8 حبات طماطم مقطعة حلقات •
1 كوب زيت •
6 حبات فلفل اخضر بارد مقطع حلقات •
ثوم •
كزبرة •
كمون •
ملح وفلفل •
كركم اصفر
طريقة الطبخ:
قطعى الطماطم والبصل والفلف الاخضر وافرمى الثوم والكزبرة.واعصرى الليمون. ضعى السمك فى صينية الفرن ورشى فوقه البهارات ثم اضيفى حلقات الطماطم والبصل والفلفل الاخضر ورشى فوقها الزيت والملح . غطى الصينية بورق الالمونيوم وضعيها فى فرن متوسط الحرارة لمدة 30 دقيقة. ازيلى ورق الالمونيوم وصبى فوق السمك عصير الليمون والثوم والكزبرة واعيدى الصينية للفرن . خففى حرارة الفرن واتركى الصينية فى الفرن لمدة 15 دقيقة اخرى
• 2 كيلو سمك (سمك هامور) •
10 بصلات مقطعة حلقات •
4 حبات ليمون •
8 حبات طماطم مقطعة حلقات •
1 كوب زيت •
6 حبات فلفل اخضر بارد مقطع حلقات •
ثوم •
كزبرة •
كمون •
ملح وفلفل •
كركم اصفر
طريقة الطبخ:
قطعى الطماطم والبصل والفلف الاخضر وافرمى الثوم والكزبرة.واعصرى الليمون. ضعى السمك فى صينية الفرن ورشى فوقه البهارات ثم اضيفى حلقات الطماطم والبصل والفلفل الاخضر ورشى فوقها الزيت والملح . غطى الصينية بورق الالمونيوم وضعيها فى فرن متوسط الحرارة لمدة 30 دقيقة. ازيلى ورق الالمونيوم وصبى فوق السمك عصير الليمون والثوم والكزبرة واعيدى الصينية للفرن . خففى حرارة الفرن واتركى الصينية فى الفرن لمدة 15 دقيقة اخرى